USD: EUR:
... в Запорожье
Підсумки 2019 го: Запорізька область відсвяткувала своє 80-річчя

Підсумки 2019 го: Запорізька область відсвяткувала своє 80-річчя

Сьогодні ми коротко підведемо підсумки року, що минув, згадавши найцікавіші події 2019 року для Запоріжжя та городян

10 січня 2019 року виповнилось 80 років з Дня прийняття рішення про створення окремої адміністративної одиниці — Запорізької області.

На честь ювілею Запорізький обласний краєзнавчий музей відкрив планшетну виставку «Запорізька область — досягнення і перспективи» та виставку цікавих експонатів зі своїх фондів.

Серед заходів — виставка досягнень Запорізької області з масштабною культурною програмою, зустрічі з видатними людьми Запорізького краю, екскурсії для учнів та студентської молоді.

Всі райони області провели свої заходи та власні переліки досягнень до ювілею області. У містах і районах області виступали артисти з концертною програмою «Мій Запорізький край». Запоріжців-провідних діячів мистецтв запрошували до участі в концерті «Художня гордість Запоріжжя». Також протягом усього року проходили презентації нових туристичних маршрутів, проводилася обласна туристично-краєзнавча експедиція «Подорожуємо Запорізьким краєм». Запорізькі фотохудожники, художники і скульптори показали тематичні виставки. Бібліотеки наповнили виставки фото- і архівних матеріалів, літературою, присвяченими утворенню Запорізької області.


Читайте також:

Підсумки 2019 го: режисер із Запоріжжя зняв кліп для популярного гурту

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0