USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізька авіакомпанія відновлює польоти між Києвом і Львовом

Запорізька авіакомпанія відновлює польоти між Києвом і Львовом

Також «Мотор Січ» збільшує частоту польотів між столицею і Одесою.

Про це йдеться на офіційному сайті авіакомпанії.

Уже з 24 червня рейси з Києва до Львова будуть виконуватися щодня, крім неділі. Виліт з Міжнародного аеропорту Київ ім. І. Сікорського (Жуляни) по буднях о 10:00 по суботах о 11:00, прибуття до Львова о 11:15 в будні дні і в 12: 20 по суботах.

Рейси зі Львова до Києва будуть виконуватися щодня, крім суботи. Виліт з Міжнародного аеропорту Львів ім. Д. Галицького о 17:15, прибуття до Києва о 18:35.

Рейси з Києва до Одеси будуть виконуватися двічі по буднях і один рейс по неділях. Вильоти з Міжнародного аеропорту Київ ім. І. Сікорського (Жуляни) в будні дні о 09:50 і 19:50, по неділях о 20:40. Прибуття до Одеси о 11:10 і 21:10 в будні дні і о 22:00 по неділях.

Рейси з Одеси до Києва будуть виконуватися двічі по буднях і один рейс по суботах. Вильоти з Міжнародного аеропорту Одеса в будні дні о 07:40 і 17:50, по суботах о 08:50. Прибуття до Києва о 09:00 і 19:10 У будні дні і о 10:10 по суботах.

Завдяки стикуваннях в Міжнародному аеропорту Київ, нові рейси зв’яжуть Одесу, Львів та Запоріжжя.

Нагадаємо, в Запоріжжі багатотонне дерево привалило три машини. Один з автомобілів знищений повністю і не підлягає відновленню. Мешканці будинку розповіли, що кілька років поспіль зверталися до комунальників з проханням спиляти старий ясен, але на це ніхто не звертав уваги, поки не сталося лиха.

Читайте також:

Смачна їжа і розваги: в Запоріжжі стартував “Пікнік на Райдузі» – ФОТО

На запорізькому курорті ліквідували шлагбаум, де вимагали плату за в’їзд на пляж

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0