USD: EUR:
... в Запорожье
Запорожці заборгували за вивезення сміття 55 мільйонів гривень

Запорожці заборгували за вивезення сміття 55 мільйонів гривень

Запорожці заборгували підприємству «Вельтум-Запоріжжя» 55 мільйонів гривень.

Про це повідомляють в прес-службі мерії.

Борг населення перед підприємством «Вельтум-Запоріжжя» за послугу вивезення твердих побутових відходів за станом на травень становить 55 мільйонів гривень. Щоб ліквідувати заборгованість, працівники підприємства проводять постійну роботу по стягненню заборгованості, в тому числі і шляхом повідомлень. Якщо абонент продовжує ігнорувати оплату послуг з вивезення ТПВ, підприємство стягує заборгованість в судовому порядку.

Щоб під час пандемії не ходити зайвий раз в банк, підприємство пропонує клієнтам оплачувати послуги онлайн. Якщо немає можливості погасити повну суму боргу, його можна реструктуризувати. Для цього потрібно звернутися до підприємства-постачальника послуг для отримання укласти з ним договір про щомісячне рівномірне погашення реструктуризованої заборгованості та своєчасну сплату поточних платежів за житлово-комунальні послуги.

Представники підприємства звертаються до абонентів з проханням не ігнорувати проблему заборгованості, своєчасно оплачувати рахунки за надані послуги.

У разі несплати заборгованості добровільно «Вельтум-Запоріжжя» успішно здійснює стягнення в судовому порядку, з подальшим зверненням до органів виконавчої служби з покладанням на боржника суми судового та виконавчого зборів.

У запорізькій лікарні намагаються врятувати потерпілого в жахливому ДТП в Заводському районі: терміново потрібна допомога,-ФОТО


Читaйте також:

В Енергодарі померла новонароджена дитина

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

1

Алекс2020-05-26 06:09:40
Если этими услугами человек не пользуется, как начесления идут? Сами придумали тарифы и навязали людям. Никто вам ничего не должен!!!!