USD: EUR:
... в Запорожье
Нардеп Євген Мураєв ознайомився з виробництвом на металургійному комбінаті «Запоріжсталь» - ФОТО

Нардеп Євген Мураєв ознайомився з виробництвом на металургійному комбінаті «Запоріжсталь» - ФОТО

Сьогодні, 25 червня, позафракційний нардеп Євген Мураєв, який очолює список партії «Опозиційний блок» на позачергових виборах до Верховної Ради, відвідав металургійне підприємство «Запоріжсталь».

Насамперед народний обранець побачив, яким чином здійснюється контроль за технологічним процесом всередині диспетчерської заводоуправління.

На великому екрані тут можна побачити домни, аглофабрику і основні агрегати. На підприємстві встановлені сотні тисяч датчиків, також на заводі працює близько 800 камер відеоспостереження. Вся інформація обробляється в серверах і процес візуалізується. На екран також виводяться всі основні параметри виробництва – тиск, температура, загазованість. Група людей контролює технологію і безпеку в автоматизованому режимі.

– Нам постійно розповідають про управління державою в смартфоні. А ось жива реалізація – найбільший завод в Україні впровадив сучасну систему управління аналізів і відеоспостереження, яка дозволяє приймати оперативні управлінські рішення і контролювати всі технічні процеси. У нас достатньо розумні люди, є передовий досвід, який вже впроваджений на складних технологічних підприємствах і тепер його можна масштабувати на всю країну і на інші компанії. Таким чином, можна модернізувати промисловість, скорочувати управлінський апарат і направляти витрати в реальний сектор, – прокоментував Мураєв.

Також парламентарій в ході робочого візиту на комбінат відвідав ливарний двір і побачив, як плавиться чавун в доменній печі. Також гості побували в пірометричної доменної печі, де на величезному екрані відображається зібрана з усіх датчиків і приладів інформація про виробництво.

– У нашої команди є дуже хороший досвід в підвищенні ефективності виробництва, будівництві, створенні нових робочих місць. Ми знаємо, як зробити так, щоб наша промисловість і індустрія була на хорошому європейському рівні. Ми із задоволенням поділимося своїм досвідом з новою командою і зробимо свій внесок у розвиток України та наших регіонів, – розповів генеральний директор комбінату «Запоріжсталь» Ростислав Шурма.

Пізніше опозиційний нардеп взяв участь у зустрічі зі співробітниками комбінату, де розповів про основні напрямки роботи та бачення розвитку країни у «Опозиційного блоку» в контексті об’єднання зусиль мерів міст і виробничників.

– Нам потрібна нова індустріалізація, тому з нами є сильні менеджери, мери міст, які знають як наповнювати бюджет і проводити децентралізацію. Ми втомилися бути в постійній опозиції. Нам хочеться реальних дій і представляти інтереси своїх регіонів. Сформувати команду можуть тільки системні політичні сили з кадровим резервом та підприємствами з реальним сектором економіки і нормальними управлінцями, які знають, як будувати що-небудь з нуля, – зазначив обранець на зустрічі.

Робочих найбільше цікавило, яким чином після виборів можна підняти економіку, що буде з мовним питанням, чи очікувати підвищення пенсії, як буде здійснюватися в майбутньому постачання газу, як створити нові робочі місця і зупинити відтік кадрів за кордон. На всі ці питання політики надали вичерпні відповіді, звернувши увагу на те, що перезавантаження системи не може статися в найкоротші терміни. Також важливу роль відіграє політична команда, адже тільки люди, у яких за плечима є досвід, знання і гідна команда професіоналів, здатні змінити політичну ситуацію в країні.

5

Местная2022-04-23 16:39:02
Ахах,его ещё не ликвидировали?а этот яйцеголовый Кива слабоумия создание дайте мне жилье воет....ну дайте.....ага,палатка в Ростове максимум.
Анонист2019-06-25 22:18:38
Бабло-любой ценой,вот их девиз
Никак2019-06-25 20:18:28
Показывают всегда всем доменный,прокатку и т.д по циклу. А, мартены, всегда выпадают из этого! Ну, да это ж не конверт!!!!старо,убого,стыдно. Правда, Шурма???
Сергей2019-06-25 19:56:32
Почему на фото нет труб которые дымят на город
Виталий2019-06-25 19:45:45
Повылазылы