USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізького АТО-вця намагаються звільнити з

Запорізького АТО-вця намагаються звільнити з "Укрпошти" через збори резервістів: в компанії назвали іншу причину

Мешканець Запоріжжя, АТО-вець, заявляє, що його намагаються звільнити з роботи наче через те, що його призвали на збори резервістів.

Євген Олексенко працює інженером з охорони праці в Запорізькій дирекції “Укрпошти”. Як розповідає чоловік, повістка прийшла йому ще 5 квітня. Після чого він прийшов у військкомат і звідти його направили на збори. “Повістка мені прийшла ще 5 квітня. Я прийшов у військкомат і мене відправили на збори. Повістку передав за місцем роботи”, – говорить Євген. На зборах Євген пробув лише 5 днів, після цього, з якоїсь причини їх перенесли на місяць, пише портал “Телеграф”.

У пресслужбі “Укрпошти” пояснили, що справжньою причиною звільнення є систематичні неявки чоловіки на роботу: “Євген Олексенко працює в АТ Укрпошта з 25 березня 2021 на посаді провідного інженера. За цей час співробітник з необхідних 19 днів (з 25.03 по 20.04) відпрацював тільки 4 дні”, – повідомили представники компанії.

Окрім цього, чоловіка звинуватили в тому, що він прийшов на роботу напідпитку: “З 05 по 09 квітня включно Євген Олексенко був відсутній, порядку їм було надано 12 квітня. Згідно з однією з повісток, Євген 8 квітня має був бути в Хортицькому РТЦК і СП, але в цей час він з’явився на робочому місці в нетверезому стані. Пройти медичне обстеження категорично відмовився. За фактом інциденту було складено акт”.


Читайте також:

“Мені страшно туди їхати”: російський репер Моргенштерн натякнув на скасування концерту в Запоріжжі, — ВІДЕО

Посилені карантинні обмеження у Запорізькій області дають перші результати

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Печкин2021-04-21 19:03:07
Не, ну нормально. Пришел на работу бухой, еще и премировать нужно.