USD: EUR:
... в Запорожье
Нардеп із Запоріжжя у Верховній Раді вибирав Jaguar за $60 тисяч, — ВІДЕО

Нардеп із Запоріжжя у Верховній Раді вибирав Jaguar за $60 тисяч, — ВІДЕО

Народний депутат від партії “Слуга народу” Олександр Кабанов, який народився в Запоріжжі, під час декількох сесій ВР був зайнятий пошуками автівки та купівлею її у розстрочку.

Олександр Кабанов під час робочого дня обговорював з дружиною покупку автомобіля та неодноразово заходив на автосайти. Вибір припав на Jaguar F-Pace престиж-комплектації, вартістю $63 тисячі, пише портал TK Media.

Після обговорення з дружиною моделі автівки, нардеп поскаржився на свою помічницю Анну Троїцьку, назвавши її «тупою лінивою с*кою». Олександр хоче взяти машину в розстрочку, для чого потрібна довідка про доходи, але в ВР її не поспішають видавати. Також у переписці з контактом, який, судячи зі всього, займається питаннями страхування, розповів, що його дружина вже встигла “обкатати” тестову автівку.

Читайте також: Запоріжжя стало лідером по викоріненню корупції, — РЕЙТИНГ

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

3

Осведомитель2019-12-22 15:40:56
Страна не выдержит очередного приступа дури, в ходе которого грантоедские кухарки в правительстве и «зебило-стадо» в Раде во главе с самим Зе будут упражняться в идиотизме. А в результате, как всегда, богатые станут еще богаче, бедные — еще беднее, все, кто могут, свалят работать за кордон, а остальные деградируют или повыздыхают, освободив ту землю, которой пришедшая к власти очередная шпана решила поторговать.
миьб2019-12-21 16:08:01
Гостю.А вы тоже в рабоче время увлекаитесь щопингом?
Гость2019-12-21 13:18:33
Ну и нах....нам это нужно? Дешмарёвые мерзопакостные журнялюжные проплаченные гныдни!