USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізький нардеп може очолити один з парламентських комітетів ВРУ

Запорізький нардеп може очолити один з парламентських комітетів ВРУ

4 серпня в Трускавці закінчилося тижневе навчання майбутніх депутатів від партії «Слуга народу», яке проводила Київська школа економіки.

Навчання проходили сім запорізьких нардепів-мажоритарників і четверо «списочників» від партії Зеленського.

За цей час «слуги народу» не тільки вчилися, але й обговорювали кадрові призначення в парламенті 9-го скликання. За інформацією НВ, один з комітетів ймовірно займе виходець із Запоріжжя.

Так, комітет з цифровізації і IT цілком може відійти на піклування 39-річного нардепа-списочника Михайла Крячко. До політики він працював директором запорізького офісу digital-агентства SMMSTUDIO, яке під кураторством нового нардепа і нинішнього радника президента Михайла Федорова (також вихідця із Запоріжжя) займалося просуванням кандидатури Зеленського в соцмережах. Крім цього Крячко спільно з Федоровим були засновниками громадської організації «команда Зе». Керівником її значиться голова виборчого штабу партії президента Володимира Зеленського і новий керівник партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Що ж стосується інших запорізьких нардепів, то вони увійдуть як члени до складу 20 комітетів і можливо комусь доведеться очолити підкомітети.

Персональний склад комітетів буде формуватися вже на засіданні ВРУ через подання депутатських фракцій.

27-річний запорізький-нардеп, що пройшов у парламент за списком Артем Кунаєв, який до виборів працював заступником керівника управління маркетингу і продажів вертолітної техніки “Мотор Січ” в коментарі «Першому Запорозького» зізнався, що попередньо хотів би проявити свої знання і навички в комітеті економічної політики.

Також працювати у комітеті з економічної політики планує підприємець Євген Шевченко, що виборов собі перемогу на цих парламентських виборів на окрузі №76.

Раніше, нардеп від партії “Слуга народу” (а в минулому весільний фотограф), який переміг в парламентських перегонах в 77-му окрузі Сергій Штепа заявив в інтерв’ю «Главкому», що хотів би попрацювати в транспортному комітеті. Іншим «слугам» ще належить визначитися з вибором.

Нагадаємо, раніше ми писали, що невпинно працювати в новому парламенті в команді Зеленського будуть 28 безробітних і 9 людей без вищої освіти

1

владимир2019-08-07 09:55:50
на самом деле компьютеризация очень важна. у нас в совбезах работает человек по 25 в каждом районе . и не успевают, а в Германии человека по 2, максимум 3, потому что все здают декларации и в базах есть все данные и чтобы принять решение о какой то помощи не нужно листать сотни журналов и давать сотни запросов.фактически человек только формулирует вопрос а компьютер сам принимает законное решение. и корупция исключается и для бюджета легче.