USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізькі театри частково відновили роботу, — ГРАФІК

Запорізькі театри частково відновили роботу, — ГРАФІК

В Запоріжжі театри запрошують на вистави місцевих мешканців та гостей міста. Тепер вони працюють за новим графіком.

Театр імені Магара

Відновив показ вистав з 17 жовтня по буднях.

«Вистава, заплановані на суботу та неділю — скасовано до 30.11.2020 р. Придбані квитки залишаються дійсними. Додаткова інформація за телефонами: 764-38-17, 764-40-72 », — повідомляється на офіційному сайті.

Театр юного глядача

У листопаді Театр юного глядача (Театр молоді) буде працювати для глядачів не у вихідні, а щочетверга і щоп’ятниці.

Відбулися зміни в показі вистав. Так 19 листопада покажуть «Легке знайомство» (перенесення з 13 листопада), а на Малій сцені — п’єсу «Останній палко закоханий». 20 листопада дадуть «Люкс 13» (перенесення з 15 листопада). Початок вистав о 18:30. Всі куплені раніше квитки дійсні. Про це повідомили на сторінці Театру молоді в Facebook.

Театр «VIE»

Театр-лабораторія «VIE» (о. Хортиця) до кінця листопада буде працювати щоп’ятниці. Вже 20 листопада відбудеться комедія «Чоловік на годину» (перенесення з 14 листопада). Початок о 18:30.

«Усі придбані квитки дійсні. За детальною інформацією звертатися за телефоном: 0 (95) 776 54 32», — повідомляє театр на своїй сторінці в соцмережах.

Філармонія

В обласній філармонії концерти відновлять також з наступного тижня. У вихідні вистав і концертів в листопаді не буде. Що покажуть на наступному тижні, можна дізнатися на сайтах або в соцмережах театрів і філармонії. Також перенесено частину запланованих вистав.

Запорізький цирк

Поки діє «карантин вихідного дня», вистави в цирку будуть проходити щоп’ятниці.

«Всім гостям і мешканцям міста Запоріжжя! На основі рішення Кабінету Міністрів України про впровадження «карантину вихідного дня» з 20 по 30 листопада, гастролі програми «Таємниці Атлантиди» будуть проходити щоп’ятниці о 17:00 в Запорізькому Державному Цирку», — повідомили на офіційному сайті.


Читайте також:

Запорізькі торговельні центри змінили розклад роботи: як тепер вони працюють

Продавчиню з Бердянську оштрафували на 17 тисяч за відсутність маски

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0