USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізькі підприємства заборгували майже 100 мільйонів в пенсійний та соціальний фонди

Запорізькі підприємства заборгували майже 100 мільйонів в пенсійний та соціальний фонди

На початку березня в Запорізькій області розташовано десять підприємств, які мають борги у розмірі 97 мільйонів гривень.

Десять компаній Запорізької області мають борги перед пенсійним і соціальними фондами у розмірі 97 мільйонів гривень, повідомляє прес-центр ДПС. Більшість підприємств-боржників розташовані у Запоріжжі та перебувають у стані припинення або у процедурі банкрутства.

Державна податкова служба нагадує, що Законом України №533-ІХ встановлено, що з 1 березня по 30 квітня тимчасово не застосовуються штрафні санкції за несвоєчасну сплату (несвоєчасне перерахування) ЄСВ, неповну сплату або несвоєчасну сплату суми ЄСВ одночасно з видачею сум виплат, на які нараховується єдиний внесок (авансових платежів) та за несвоєчасне подання звітності до податкових органів.

Читайте також: «Был готов к этому»: заболевший коронавирусом глава Запорожского облсовета в интервью рассказал о лечении и самоизоляции, – ВИДЕО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

2

Адвокат2020-04-01 18:03:12
Сейчас они все заняты взыманием мзды с торгующих. Пока президент разрешил!
970000002020-04-01 17:01:50
Оті Боже мій. Та шош таке. Назви компаній опублікуйте і майбутноьому президенту авакову чи хто там в нас ще буде відішлить.