USD: EUR:
... в Запорожье
Запорізька область - в

Запорізька область - в "зеленій" зоні карантину: що це значить

Відсьогодні Україну “поділили” на чотири карантинні зони. Запорізька на сьогоднішній день входить в “зелену”, яку допустили до послабленних умов.

Сьогодні в Україні набрали чинності нові правила зонального карантину. Запорізька область потрапила в “зелену” зону. Відтепер дозволяється робота розважальних закладів, кафе та ресторанів після 23-ої та до 7-ої години ранку.

Але у той же час на території регіону забороняється:

  • проведення масових заходів за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі);
  • діяльність кінотеатрів та закладів культури з наповненістю кінозалів або залів понад 50 відсотків місць у кожному окремому кінозалі або залі;
  • здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, залізничним транспортом, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння.

Переглядати зони карантину будуть щоп’ятниці.

Читайте також: На трасі в Запорізькій області помітили авто з 13 дітьми “на борту”, — ФОТО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

2

ЗЫ2020-08-03 17:48:32
ЗОНА, этим все сказано.
Саныч2020-08-03 17:08:06
два миллиона немцев вышли на протест против карантина ... в странах Европы поступают заявления в органы судебной власти по поводу короновирусной истерии правительств ??? и только у нас - зеленая презеленая зона ... какая радость нависла !