USD: EUR:
... в Запорожье
Запоріжець 8 місяців жив з трупами в квартирі: сусіди бояться повернення чоловіка

Запоріжець 8 місяців жив з трупами в квартирі: сусіди бояться повернення чоловіка

Поліція підтвердила інформацію, яка раніше з’явилася у соціальній мережі, щодо моторошної ситуації в будинку на вулиці Козака Бабури в Запоріжжі.

Відомо, що в квартирі з трупами проживав чоловік, який стоїть на обліку в психіатричній лікарні. Один з померлих – це його 57-річний брат, тіло якого лежить вже більше 8 місяців. Другий труп – 81-річна пенсіонерка – матір запоріжця, труп якої пролежав 3 місяці. Весь цей час чоловік проживав в квартирі тілами, що розпадаються, а трупних запах стояв на весь під’їзд. Жителі багатоповерхівки кілька місяців скаржилися на цей запах.

І ось 14 січня співробітники відділу поліції №5 Запорізької районного управління отримали постанову суду і потрапили в квартиру. Як повідомили у відділі комунікацій ГУНП, в квартирі виявили два трупи (чоловіка і жінки). Причина смерті буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження по по ч.1 ст. 115 КК України.

Що стосується власника квартири, то його зараз обстежують лікарі, і скоро він може повернутися додому, чого дуже бояться сусіди, яким він неодноразово погрожував. Правоохоронці зазначають, що направити його на примусове лікування можна тільки в судовому порядку.


Читайте також:

З дна озера в Німеччині дістали автівку, яку випустили в Запоріжжі, — ВІДЕО

Де в Запорізькій області знаходяться пункти обігріву, — АДРЕСИ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

ФУ-у-у2021-01-21 14:35:24
Мне кажется, что в психушку нужно всех жильцов подъезда, а тех, кто не реагировал, погрузить в анабиоз.