USD: EUR:
... в Запорожье
Запоріжці з початку року витратили на нові авто 35 мільйонів доларів

Запоріжці з початку року витратили на нові авто 35 мільйонів доларів

У першому півріччі у Запоріжжі та області зареєстрували 1,3 тисяч нових автомобілів. На покупку цих машин витратили 35 мільйонів доларів.

Найпопулярнішою маркою у регіоні було Renault – зареєстрували 235 авто цього бренду на суму 4 мільйона доларів. Також попитом користувалися Toyota і Kia – повідомляє аналітичний відділ сайту RST.ua.

Серед компактних машин запорожцінай частіше купували Fiat 500. У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярнішою моделлю у C-класі виявився Renault Logan. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. У класі E найбільше продажів отримала Toyota Camry. У F-класі бестселером був Porsche Panamera. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер Kia Sportage, який був найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, у першому півріччі в Україні зареєстрували 38 тисяч нових автомобілів. На покупку цих машин витратили 1,3 мільярда доларів. Найбільше нових автомобілів купили у столиці. У січні-червні цього року кияни придбали 15 тисяч авто на суму 500 мільйонів доларів.

Нагадаємо, у першому кварталі 2019 року в Запоріжжі та області зареєстрували понад 600 нових автомобілів на суму 18 мільйонів доларів.

0