USD: EUR:
... в Запорожье
Замість Перемоги - вулиця Бандери: в запорізькій мерії пояснили, чому під петицією пропали голоси

Замість Перемоги - вулиця Бандери: в запорізькій мерії пояснили, чому під петицією пропали голоси

Начальник управління внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради Владислав Ніколаєв прокоментував ситуацію щодо видалення частини підписів під скандальною петицією.

Ніколаєв розповідає, що з петиції про перейменування вулиці Перемоги на вулицю імені Степана Бандери було видалено больше двохсот фейкових підписів, які були зроблені майже одночасно з однієї й тої ж адреси. Також він додав, що e-mail адреси, з яких було відправлено підписи під петицією, мали не зовсім цензурні імена: “Але, до тих пір, поки я якимось чином можу стояти на захисті закону і прав людей, ніколи XUYEWETUKA@emailapps.in або POHYEWO@mail-space.net не зараховуватимуться як щось реальне”.

Нагадаємо, вчора запорізькі ЗМІ повідомляли про те, що скандальна петиція, яка викликала великий резонанс серед мешканців міста, втратила 40% підписів: з 760 до 415. Для того аби петицію розглянули на сесії міськради, вона повинна набрати принаймні 700 підписів.

Читайте також: “Слуга народу” відкликав законопроект, співавторами якого є запорізькі нардепи

Читайте новини Запоріжжя в Telegram – https://t.me/onenews_zp

2

Андрей2019-09-08 21:12:31
Совсем уже поехали окончательно и бесповоротно. Улицу назвать в честь Бендеры. Мы Запорожцы и улицы в таком случае должны называться в честь козаков и гетьманов Украины.
В Запорожье может появиться проспект Нестора Махно | "НАШ ГОРОД" новости Мелитополя и Запорожской области2019-09-06 13:30:26
[…] А вчера запорожские СМИ сообщали о том, что скандальная петиция за переименование улицы Победы в улицу им. Бандеры, которая вызвала большой резонанс среди жителей города потеряла 40% подписей: с 760 до 415. Для того чтобы петицию рассмотрели на сессии горсовета, она должна набрать по крайней мере 700 подписей. […]