USD: EUR:
... в Запорожье
Заступник міського голови Запоріжжя звільнився за власним бажанням

Заступник міського голови Запоріжжя звільнився за власним бажанням

Запорізька міська рада проголосувала за звільнення заступника міського голови Геннадія Наумова за його власним бажанням.

Відповідне рішення сьогодні під час засідання прийняли депутати.

Як розповів сам Наумов на своїй сторінці у соціальній мережі, він написав заяву про звільнення з посади заступника міського голови у зв’язку з рішенням про продовження депутатської діяльності.

«Щиро вдячний високопрофесійному колективу. Разом нам вдалося багато зробити в цей не простий для сфери здоров’я час. За п’ять місяців, не дивлячись на гарячу ситуацію в Запорізькій міській раді, місто підготовлене до надскладної 3-ї хвилі COVID-19, підготовлена оптимізація мережі лікувальних закладів та два з них виведені з ситуації постійної залежності від дотацій з місцевого бюджету, по іншим підготовлено план заходів. Ще раз дякую працівникам Департаменту, керівникам та персоналу медичних закладів, ви сьогодні на передовій», – написав Геннадій Наумов.

Його обов’язки перерозподілять до зони відповідальності заступника міського голови Анатолія Васюка, який опікується питаннями освіти на науки, соцзахисту населення, культури та спорту, захисту дітей.

Геннадія Наумова призначили на посаду заступника міського голови у квітні 2021 року, він опікувався питаннями медицини. До цього з грудня 2020-го він був секретарем міської ради. До роботи у міськвиконкомі Геннадій Наумов тривалий час працював у банківській сфері. Це вже його друга депутатська каденція.

Як повідомлялося, заступник міського голови Запоріжжя Олексій Никифоров склав повноваження депутата Запорізької міської ради.


Читайте також:

З сьогоднішнього дня у Запоріжжі працюватиме ще один центр масової вакцинації

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0