USD: EUR:
... в Запорожье
Закупівельні ціни на харчування школярів мають бути знижені - міський голова

Закупівельні ціни на харчування школярів мають бути знижені - міський голова

Під час сьогоднішньої сесії Запорізької міської ради Володимир Буряк доручив знизити закупівельні ціни на харчування дітей у школах та дитячих садках.

Міський голова доручив знизити закупівельні ціни на харчування дітей та поставив завдання створити комісії, які контролюватимуть якість харчування дітей. До комісій можуть входити батьки, представники громадськості, депутати.

— Доручив звернутися до Держуадитслужби для перевірки якості проведених тендерів, чи є там порушення, – сказав Володимир Буряк.

Про результати перевірки мають доповісти на профільній комісії та сесії міської ради. Міський голова наголосив, що у разі виявлення проблем щодо цін та якості харчування з постачальниками будуть розривати договори.

Читайте також: Как в Запорожье проходит заседание городского совета, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

2

Прокурор2020-02-26 21:42:54
Бизнес, есть бизнес, ничего личного. Для этого чужих детей не жалко. Потому их и травят всякой гадостью. Доходное дело!
Микола питерский2020-02-26 15:11:18
Для питания, лечения, образования и т.д. и т.п. детей, не должно быть тендеров в регионах. Это прерогатива мэра. Это его проблемы с откатами, качеством и временем доставки питания для детских учреждений. Стремная у него конешно должность. Ну,а пока, запорожцы маршрутками, фонтанами наслаждаются и поминают предыдущего, не злым и тихим словом. Эх, мост бы нам!