Перший Запорiзький

Наліт з автоматами: загарбники позбавили мешканців Запорізької області можливості знімати в окупації кошти з українських карток, — ВІДЕО

Окупанти відзвітували про «припинено діяльність з незаконного переведення в готівку гривні в Запорізькій області та «ДНР»».

Про це заявило так зване «управління ФСБ Росії у Запорізькій області», заяву якого цитують проросійські пабліки.

Закрили 29 офісів, які переводили гривні у готівку «через валютні термінали та мобільні додатки українських банків, а також угоди з криптовалютою через закордонні електронні фінансові майданчики».

Загарбники стверджують, що сума переведених у готівку і виведених за кордон коштів у 2023 році нібито склала близько пів мільярда гривень.

При цьому, раніше в окупантів до таких офісів питань не виникало — вони працювали відкрито, а на вході були відповідні вивіски, проте тепер загарбники позбавили людей можливості знімати кошти з українських карток.

Як зазначив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, черговий переділ ринку окупантів відгукнеться мешканцям тимчасово окупованої території втратою можливості отримувати кошти від України та допомогу від рідних.

https://1news.zp.ua/media/2024/04/IMG_2403.mp4

Очолила проросійський молодіжний рух: 20-річній колаборантці з Мелітополя заочно повідомили про підозру


Читайте також:

Залякував людей в евакуаційній колоні та відібрав авто у власника: повідомлено про підозру зраднику з Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!