USD: EUR:
... в Запорожье
За останні півроку губернаторства Костянтин Бриль отримав дохід в 342 тисячі гривень

За останні півроку губернаторства Костянтин Бриль отримав дохід в 342 тисячі гривень

Відповідна інформація міститься в е-декларації перед звільненням екс-голови Запорізької ОДА Костянтина Бриля на сайті НАПК.

Колишній Запорізький губернатор вказав, що з початку року до 14 червня на займаній посаді голови ОДА він заробив 258 тисяч гривень і отримав ще 84 тисячі гривень пенсії. Це в три з половиною рази менше, ніж дохід його дружини-підприємниці Майї Бриль. Вона заробила за півроку 1,2 мільйона гривень. З них 926 тисяч гривень – дохід від підприємницької діяльності, 192 тисячі гривень – дохід від здачі майна в оренду заступнику директора Печерської міжнародної школи Патрісії Пуї, і 96 тисяч гривень – зарплата в приватному акціонерному товаристві “Компанія з управління активами” Форум “.

«Готівкою» у пари налічується 1,9 мільйонів гривень і 150 тисяч доларів, а на банківському рахунку сумарно 898 тисяч гривень.

Що ж стосується нерухомості, транспортних засобів і цінного майна, то тут ніяких змін не відбулося.

Нагадаємо, що 11 червня, президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Костянтина Бриля з посади голови Запорізької обласної державної адміністрації. Іншим указом тимчасово виконуючою обов’язки голови ОДА було призначено Еллу Слепян – першого заступника голови облдержадміністрації.

Костянтин Бриль раніше заявляв про те, що не виключає можливості балотуватися до Верховної Ради України, як самовисуванець.

1

Зе2019-06-16 22:43:01
Брэхня