USD: EUR:
... в Запорожье
За крадіжку кави з супермаркету запоріжець отримав 3 роки в'язниці

За крадіжку кави з супермаркету запоріжець отримав 3 роки в'язниці

Чоловік, який вкрав каву в супермаркеті під час випробувального терміну непогашеної судимості, отримав новий, більш жорсткий вирок — 3 роки 1 місяць в’язниці

Про це “Першому Запорізькому” стало відомо з судового реєстру.

Інцидент стався у березні минулого року. Близько 9 години ранку в одному з мережевих супермаркетів нетверезий чоловік спробував вкрасти упаковку кави, вартістю 236 гривень 58 копійок. Він сховав каву під куртку й попрямував до виходу, минаючи каси. Але тут його зупинив охоронець магазину.

Зловмисника передали поліції, де на нього завели кримінальну справу за ст. 15 (Замах на злочин) та ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

18 травня 2018 року Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя “покарав” чоловіка домашнім арештом та штрафом.

Прокуратура з таким рішенням суду не погодилася. Адже правопорушник виявився раніше неодноразово засуджений, і крадіжку кави з супермаркету зробив під час виправного терміну непогашеної судимості. До того ж, він перебував на обліку в наркології, не займався ніякими суспільно-корисними справами та не був працевлаштований.

Тому 16 вересня 2019 року Запорізький апеляційний суд визнав апеляцію прокуратури доречною, і виніс вирок у сукупності з непогашеною судимістю — позбавлення волі, терміном на 3 роки і 1 місяць.

Читайте також:

Выджимав металопластикові вікна й обкрадав житло: в Мелітополі затримали серійного крадія

1

Володя2019-09-21 20:37:52
Сразу расстрелять надо)