USD: EUR:
... в Запорожье
Юний художник-переселенець із Бердянська, який збирає гроші на ЗСУ, зустрівся з Головнокомандувачем Валерієм Залужним, – ФОТО

Юний художник-переселенець із Бердянська, який збирає гроші на ЗСУ, зустрівся з Головнокомандувачем Валерієм Залужним, – ФОТО

Лауреат Президентської акції «Діти-рятувальники – герої війни» Максим Бровченко з Бердянська, більш відомий під псевдонімом Космо Макс, зустрівся з Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним.

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

Як вже писав «Перший Запорізький», Максим Бровченко – хлопець з розладом аутичного спектру, який малює і продає картинки, передаючи кошти на потреби українського війська. Переселенець із окупованого Бердянська був серед дітей, яких 12 серпня у Міжнародний день молоді президент Володимир Зеленський нагородив за допомогу Збройним Силам України.

«Сьогодні в мене була зустріч з чудовою людиною. Поряд я почувався в абсолютній безпеці та відчував захист. Головнокомандувач! Моя віра в Перемогу зміцнилась і я зрозумів, що означає вирости і стати чоловіком. Це бути таким же міцним, сильним, сміливим, справедливим, як Він! Те, що я бачив і відчував – це точна впевненість в майбутнє для України! Воно в нас є! В нас є завтра завдяки їм!», – поділився 11-річний Максим Бровченко.

«Я подарував Валерію Федоровичу картину, на якій намалював наших військових, що збивають орківські ракети та передав листи від моїх друзів», – розповів юний художник.

Головнокомандувач також не залишив хлопця без подарунків.

«В мене тепер є крутезна картина з портретами, частина дула збитого орківського танку, медальон, суперчашка та полотно з автографом», – похвалився Максим.


Читайте також:

Папі Римському передали картину 11-річного запорізького художника-переселенця, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0