USD: EUR:
... в Запорожье
Юніори запорізького

Юніори запорізького "Металурга" впевнено пройшли до півфіналу Dinamo Cup, — ФОТО, ВІДЕО

Команда “Металург” з тренером Ігорем Дудником та юними футболістами 2011 народження показують феєричну гру на міжнародному турнірі в Мінську

Сьогодні, 17 лютого, відбудуться півфінальні матчі міжнародного футбольного турніру Dinamo Cup-2020 серед команд 2009 та 2011 років народження. У турнірі беруть участь й вихованці запорізького футболу — команда “Металург” (2011 р.н.), яку очолює тренер Ігор Дудник.

Хлопці з першого турнірного дня показали себе потужним колективом, який демонстрував гру на рівні футбольних грандів. А кількістю та якістю забитих юними запорізькими футболістами голів позаздрять професіонали.

У першому своєму матчу в Мінську підопічні Ігоря Дудника обіграли білоруський “Вітебськ” з рахунком 5:0. У другому поєдинку — 12:0 розгромили латвійських однолітків “Супернова” (Рига).

З мінським “Динамо Юніор” металлургівці впоралися з рахунком 7:1.

А в чвертьфіналі з ФК “Мінськ” хлопці з “Металурга” продемонстрували справжню волю до перемоги, виражену самовіддачею на полі до останніх хвилин матчу. Справа в тому, що по ходу поєдинку запорізькі юніори поступалися господарям турніру 0:2, потім 1:3. Але, завдяки своїй завзятості, хлопці змогли зрівняти рахунок в основному часу 3:3. А в серії пенальті юні футбольні зірки із Запоріжжя здобули перемогу 5:4.

“Відмінний результат у футболістів, підтримка батьків як зазвичай на висоті!” — написав прес-аташе ДЮСШ “Металург” Денис Борзенко на сторінці в Facebook.


Читайте також:

На “Славутич-Арені” відбувся фінал дитячого футбольного турніру: переможці поїдуть в тур по Європі, — ФОТО

Запорізькі ветерани взяли срібло на міжнародному футбольному турнірі в Іспанії

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь на «Перший Запорізький» в Instagram!

0