USD: EUR:
... в Запорожье
Гумористи з Запорізької області потрапили до телевізійного сезону

Гумористи з Запорізької області потрапили до телевізійного сезону "Ліги сміху"

Команда з кумедною та інтригуючою назвою “ХПЗЯ” підкорила Ігоря Ласточкіна, який погодився бути їхнім тренером в сезоні

З 25 січня по 2 лютого в Одесі проходив традиційний Міжнародний фестиваль “Ліги Сміху”. За потрапляння до 6-го сезону боролися понад 200 команд з України, Білорусі, Азербайджану, Росії та Ізраїлю.

Серед 18 команд, які пройшли в сезон та битимуться в завершальному турі в ефірах на “1 + 1” — бердянські гумористи з команди “ХПЗЯ”. На їхньому виступі встав шоумен-гуморист Ігор Ласточкін, тим самим забезпечивши їм потрапляння в сезон 2020.

У команді грає наш колега, журналіст телекомпанії “Юг” Сергій Старушко.

— Назва нашої команди розшифровується, як Десята (X-а) премія “Золота Яхта”. Наш концепт — ми команда-кінофестиваль, знімаємо та показуємо короткометражні фільми, ну й жартуємо на сцені. Вперше потрапили у гала-концерт “Ліги Сміху” в минулому році, але в сезон не пройшли. Тепер досягли й цієї мети, — поділився Сергій.

ХПЗЯ — чемпіон Дніпровської Ліги Сміху, а також неодноразові фіналісти різних Ліг КВН. На сцені вже більше 10 років

Редакція “Першого Запорізького” вітає Сергія та його команду з виходом у телевізійний сезон “Ліги сміху”, й бажає гідно виступити в ньому.

HPZYA
Сергій Старушко третій справа
Виступ ХПЗЯ на Фестивалі у 2019 році

Читайте також:

Пристрасть запорізька: в журналі авіакомпанії Wizz Air з’явилася стаття про козаків, — ФОТО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

1

Комики из Бердянска прошли кастинг в «Лигу смеха» Новости Запорожья | Онлайн главные свежие новости за сегодня | inform.zp.ua2020-02-05 08:23:12
[…] С 25 января по 2 февраля в Одессе проходил традиционный Международный фестиваль “Лиги Смеха”. В кастинге приняли участие более 200 команд из Украины, Беларуси, Азербайджана, России и Израиля. Сообщает «Первый Запорожский». […]