USD: EUR:
... в Запорожье
Ярмарок на Хортиці та звільнення голови поліції: головні новини п’ятниці в Запоріжжі

Ярмарок на Хортиці та звільнення голови поліції: головні новини п’ятниці в Запоріжжі

«Перший Запорізький» підготував огляд найголовніших новин п’ятниці, 23 серпня

Цього року у Запоріжжі Покровський ярмарок відбудеться на Хортиці. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі повідомив міський голова Володимир Буряк. Очільник міста повідомив, що хотів би, аби Покровський ярмарок з традиційного ринку, де продають і шкарпетки, і шашлик, перетворився на виставку виробів кращих майстрів з усіх куточків України. Родзинкою свята стане фестиваль «Країна мрій» Олега Скрипки.

У Запорізькій області на узбережжі Азовського моря загинув 43-річний чоловік. У Бердянську чоловік разом з родиною пішов купатися в морі, пірнув та не винирнув. Родичі витягли його на берег та викликали швидку, однак лікарі по прибуттю констатували смерть 43-річного чоловіка.

Цими вихідними у Запоріжжі відбудеться багато цікавих подій. «Перший Запорізький» зібрав найяскравіші з них, щоб ви змогли розвіяти нудьгу.

23 серпня на сайті Запорізької міськради повідомили дату запуску річного безкоштовного транспорту. З 28 серпня запоріжці зможуть скористатися річковим транспортом, щоб потрапити з одного берега Дніпра на інший. Відповідне рішення було прийняте на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету.

Блогер з Мелітополя, який веде YouTube-канал, переплив Дніпро завширшки трохи більше кілометру. Мелітополець веде власний блог під назвою «Сам собі турист», у якому розповідає цікавинки з туристичних походів, про лайфхаки для дикої природи тощо.

Арсен Аваков звільнив керівника управління Національної поліції у Запорізькій області Сергія Комісарова.

Читайте також: Енергоаудит школи, робот для очищення Дніпра і ІТ-хакатон: як запорізькі школярі втілюють екологічні проекти

0