USD: EUR:
... в Запорожье
Вибухи порушили логістику: подробиці ранкового «бавовни» у Мелітополі, — ВІДЕО

Вибухи порушили логістику: подробиці ранкового «бавовни» у Мелітополі, — ВІДЕО

Ранок 29 березня в окупованому Мелітополі знову розпочався з вибухів. Відомо, що постраждала підстанція на півночі міста, яка живила не тільки цивільні об’єкти.

Про це в етері «24 каналу» повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Підстанція живила громадянську інфраструктуру та кілька районів. Деякі райони міста та прилеглі населені пункти певний час були без світла. Досі без електроенергії тимчасово окуповані Семенівка та Тамбовка.

«Але важливо, що сьогодні немає живлення на залізниці, яка використовується для перевезення вантажів, озброєння, боєприпасів безпосередньо з тимчасово окупованого Криму до запорізької лінії фронту і з Донбасу до Криму. Сьогодні логістика в окупантів трохи порушилася», — сказав Іван Федоров.

Він зазначив, що вчора були вибухи у Федорівці, де розміщена вузловій станції, яка є одним з елементів логістики «Крим-запорізьку лінію фронту».

Мер Іван Федоров зазначив, що вже кілька тижнів ранок у загарбників починається з «бавовни». Своїй пропаганді вони кажуть, що «росія тут назавжди» і про те, що ніхто нікуди не піде, і захищатимуть сухопутний коридор.

«Але реальна тенденція інша: вони починають проводити закриті наради щодо евакуації. Наприклад, вони провели у Василівці та Токмаку наради, на яких говорили, що у всіх колаборантів та окупантів буде дві години до відступу військ Росії і за ці дві години усі мають швидко евакуюватися», — зазначив Федоров.

Міський голова Мелітополя підкреслив, що поки що рано говорити, що хтось кудись біжить. Але для колаборантів проводять лікнепи.

В окупованому Мелітополі стався «бавовна» у залізничному депо, через яке загарбники перевозили техніку та боєприпаси.


Читайте також:

Вибухи у Мелітополі: в окупованому місті «бавовна» зруйнувала казарми російських солдатів, – ФОТО, ВІДЕО.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0