USD: EUR:
... в Запорожье
Вивозять фурами та суховантажем: через Запорізьку область окупанти вивозять награбоване

Вивозять фурами та суховантажем: через Запорізьку область окупанти вивозять награбоване

П’ять днів тому російська окупаційна влада повідомила про «тимчасове переміщення» мешканців 18 населених пунктів Запорізької області. Поки частина загарбників «евакуюють» місцевих жителів, інші грабують підприємства та державні установи та вивозять вкрадене фурами та суховантажами через Бердянський морський порт.

Про це повідомляють у Генеральному штабі Збройних Сил України.

Ворог продовжує грабувати підприємства та державні установи на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Щоб вивезти награбоване окупанти залучають місцевих колаборантів-водіїв та власників вантажівок, які співпрацюють з ними. Вкрадене везуть у напрямку анексованого Криму.

Водночас на в’їзді до Криму та в районі Керченського мосту утворилися кілометрові черги. Тому вкрадену документацію, оргтехніку та інше майно державних установ із тимчасово окупованих територій Херсонської області, де окупанти звернули свою діяльність районної та міської адміністрацій, окупанти вивозитимуть суховантажем із Бердянського морського порту.

Знищують документи та погрожують за відмову вивозити дітей: як відбувається «евакуація» окупантів у Запорізькій області.


Читайте також:

Бази відпочинку, охоронна агенція, земельні ділянки та будинки: у Запорізькій області окупанти масово «націоналізують» майно людей.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0