USD: EUR:
... в Запорожье
Ворожа армія продовжує нищити об’єкти інфраструктури та будинки у Запорізькій області: наслідки руйнувань, – ФОТО

Ворожа армія продовжує нищити об’єкти інфраструктури та будинки у Запорізькій області: наслідки руйнувань, – ФОТО

Минулої доби, 18 листопада, російська армія завдала ракетних ударів по об’єкту інфраструктури у Запоріжжі, а також обстріляла мирних жителів Запорізького та Пологівського районів.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Як вже писав «Перший Запорізький», вчора близько 22:30 російські війська завдали п’ять ракетних ударів С-300 по інфраструктурному об’єкту в одному з районів Запоріжжя. Під час огляду місць влучань правоохоронці виявили воронки від ракет, вщент зруйновані приміщення. Під завалами опинився працівник підприємства, він загинув на місці трагедії. У результаті збройної атаки відбулося порушення теплопостачання в цьому ж районі – комунальні служби ведуть необхідні роботи з відновлення опалення.

Також російські снаряди влучили неподалік від сіл Зарічне та Новояковлівка Комишуваської селищної громади. Мешканці повідомили про пошкоджені домівки, господарчі будівлі, сільгосптехніку, а також будинок культури, який «демілітаризували» окупанти. У будинках побито дахові покриття, фасади, потрощено вікна, пошкоджено паркани.

Також  минулої доби до поліції надійшли повідомлення про ворожий обстріл населених пунктів Пологівського району. Постраждали міста Гуляйполе та Оріхів, селище Залізничне, села Мала Токмачка, Малинівка, Дорожнянка, Новоандріївка, Новоданилівка, Полтавка, Червоне, Ольгівське. Наслідки влучань задокументували поліцейські.

За всіма фактами збройних злочинів слідчі поліції та СБУ в Запорізькій області відкрили кримінальні провадження за ч.1, ч. 2 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Росіяни продовжують руйнувати Запорізьку область: минулої доби обстріляли 16 населених пунктів


Читайте також:

Правоохоронці показали наслідки чергової ракетної атаки по Запоріжжю: зруйноване підприємство, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0