USD: EUR:
... в Запорожье
Ворог обстріляв Оріхівський та Гуляйпільський район: пошкоджені багатоповерхівки та приватні будинки, є поранена, – ФОТО

Ворог обстріляв Оріхівський та Гуляйпільський район: пошкоджені багатоповерхівки та приватні будинки, є поранена, – ФОТО

Сьогодні вночі окупаційні війська обстріляли населені пункти Оріхівського, Пологівського та Василівського районів Запорізької області. Правоохоронці задокументували близько 30 повідомлень про руйнування будинків. Є інформація про поранену громадянку.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація з посиланням на поліцію.

В Оріхівському та Гуляйпільському районі заявники повідомили про понівечені багатоквартирні та приватні будинки, від прямих влучань снарядів деякі з них повністю зруйновані. Окрім цього, ворог пошкодив дворову територію, знищив вогнем автомобілі та травмував місцеву жительку – жінку доставлено до лікарні.

Також минулої ночі окупаційні війська обстріляли «Градами» житлову інфраструктуру Степногірська. Поліцейські зафіксували пошкодження даху девятиповерхівки та декількох домівок.

За усіма фактами поліцейські зібрали докази воєнних злочинів та передали матеріали до управління СБУ в Запорізькій області для відкриття кримінального провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Вночі рашистські війська обстріляли Оріхів та Гуляйполе: чимало будинків зруйновані, – ФОТО


Читайте також:

На Запорізькому напрямку рашисти обстріляли 15 населених пунктів: зафіксовано 29 руйнувань

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0