USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжі водій напідпитку наїхав на пішохода: ногу жінки намотало на колесо, — ВІДЕО

На Запоріжжі водій напідпитку наїхав на пішохода: ногу жінки намотало на колесо, — ВІДЕО

Минулої п’ятниці в смт Балабине сталась аварія, в результаті якої постраждала жінка.

Водій автомобіля “ГА3 3302” під час руху заднім ходом здійснив наїзд на пішохода. В цей час жінка перетинала проїзну частину по ходу руху водія. Внаслідок аварії потерпіла отримала травми і була доставлена до місцевої лікарні, повідомляє прес-центр Нацполіції області. Водій перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння.

На водія даного транспортного засобу складений адміністративній протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Крім того, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Найсуворіша санкція за статтею передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Читайте також: В багатоповерхівці Запоріжжя палала квартира: з будинку евакуювали жителів, врятували двох дорослих та дитину

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0