USD: EUR:
... в Запорожье
Біля Мелітополя тривають бої, колони росіян зупинилися на півшляху до Бердянська: голова Запорізької області розповів про ситуацію у регіоні

Біля Мелітополя тривають бої, колони росіян зупинилися на півшляху до Бердянська: голова Запорізької області розповів про ситуацію у регіоні

Мелітополь знаходиться в оточенні, поруч з містом тривають бої.

Про це у своєму зверненні повідомив керівник Запорізької області, керівник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

«Я сьогодні неодноразово говорив с керівниками Мелітополя, Енергодара та Бердянська. Мелітополь знаходиться в оточенні. Спочатку, як ви знаєте, зайшли російські війська, а потім вони були відбиті українськими частинами. На даний момент відбувається напівоточення російських військ. Поруч з містом ідуть бої, – розповів  голова області. – Безпосередньо в місті зайшли невеличкі групи російських агресорів, які намагаються пооб’єктно захоплювати критичну інфраструктуру міста».

За словами керівника адміністрації, основна колона російських окупантів обійшла Мелітополь з півдня і на пів дорозі до Бердянску зупинилася і стоїть у полі. Наразі, на щастя, окупаційні війська не досягли Бердянська, і навіть, Приморська. Там українська влада, – повідомив Старух. – Щодо Енергодару  там оголошені сирени, безпосередньо була загроза удара по місту. Поки найбільш піддаються агресії південні наші території. Літаки бомбардували наші об’єкти. На більшості області ситуація контрольована нашою владою, знаходяться наші війська сформовані теробороною, які виконують завдання за призначенням».

У Мелітополі внаслідок обстрілів загинула людина: пошкоджено понад 10 приватних будинків


Читайте також:

На Запоріжжі зафіксували колону російської військової техніки: вона зупинилася в полі перед Приморськом

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0