USD: EUR:
... в Запорожье
Під час чергового російського обстрілу міста Пологи постраждала мирна жителька: її госпіталізували з пораненнями, – ВІДЕО

Під час чергового російського обстрілу міста Пологи постраждала мирна жителька: її госпіталізували з пораненнями, – ВІДЕО

У Запорізькій області рятувальники допомогли госпіталізувати літню жінку, яка постраждала внаслідок обстрілів у Пологах, до медичного закладу в обласному центрі.

Про це повідомляють в обласному управлінні ДСНС.

Рятувальники ДСНС супроводили літню жінку, яка постраждала внаслідок обстрілів у Пологах, до медичного закладу в обласному центрі.

У понеділок, 25 квітня, внаслідок обстрілів у Пологах постраждала літня жінка, отримавши уламкові поранення шиї, ключиці та м’яких тканин. Місцева жителька перебувала на подвір’ї, коли ворожий снаряд розірвався на території її домоволодіння.

«Можна сказати, що жінка буквально народилася «у сорочці», адже один з уламків пройшов за 2 міліметри від сонної артерії. 26 квітня каретою Швидкої медичної допомоги у супроводі фахівців ДСНС її вдалося транспортувати у Запоріжжя для надання кваліфікованої допомоги медиків. Зараз вона у безпеці під пильним наглядом лікарів», – розповіли у ДСНС.

У Пологах на перехресті окупанти застрелили хлопця


Читайте також:

Сьогодні російські війська вкотре обстріляли Гуляйполе: троє місцевих жителей поранено, пошкоджені будинки, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0