USD: EUR:
... в Запорожье

"Прийняв виклик поганятися": виявилося, що винуватцем смертельної ДТП у Мелітополі була дівчина, а її співмешканець, — ВІДЕО

15 грудня в Мелітополі Запорізької області на смерть збили дівчину-пішохода. У справі розкрилися нові факти

Як ми вже повідомляли раніше, 15 грудня, близько 21:00 на проспекті Богдана Хмельницького в Мелітополі автомобіль BMW збив дівчину, яка переходила проспект по нерегульованому пішохідному переходу.

Тоді в поліції повідомили, що за кермом авто була дівчина без водійських прав. Однак перед судом для обрання запобіжного заходу постав чоловік. Він підтвердив, що це саме він був за кермом, що пересувався по проспекту близько 100 км/год, так як його “спровокували поганятися”, і що готовий допомагати родині загиблої в будь-який час доби.

На Telegram-каналі “Це Запоріжжя” призводять відео, яке підтверджує, що саме чоловік сів за кермо BMW після того, як пара вийшла з ресторану перед вчиненням ДТП. Тут же наводяться й слова винуватця аварії зі смертельним результатом:

“Ми вийшли з ресторану, сіли в машину і поїхали вздовж проспекту. Під час поїздки я побачив, що машина мене трошки дражнила. Вона повернула на мене й я зрозумів, що це виклик поганятися. Я натиснув на газ і ми поїхали. Я тільки включив четверту передачу, швидкість була близько 100 км/год. Біля пішохідного переходу, коли залишалося зовсім мало метрів, я побачив дівчину. Я зупинився, вийшов з машини й одразу підбіг до потерпілої. Викликав «швидку» і намагався їй допомогти, але вона вже була мертва. Я приношу щирі співчуття родині загиблої. Я буду допомагати їм матеріально, в будь-який час доби я готовий прийти їм на допомогу. Я не збираюся тікати й готовий співпрацювати”.


Читайте також:

У Запоріжжі на пішохідному переході машина збила дівчину з коляскою, — ВІДЕО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0