USD: EUR:
... в Запорожье
Відома журналістка з Запоріжжя переходить зі своєю програмою на новий телеканал

Відома журналістка з Запоріжжя переходить зі своєю програмою на новий телеканал

Яніна Соколова, ведуча програми “Вечір з Яніною Соколовою”, тепер випускатиме свою програму на телеканалі “Україна 24”.

Сьогодні, 16 січня, вперше в ефірі телеканалу “Україна 24”, який належить “Медіа Групі Україна”, вийде програма “Вечір з Яніною Соколовою”. Авторський проект можна буде дивитися щотижня по четвергах о 22:30.

Як повідомляє прес-служба каналу, “Україна 24” став телепартнером програми “Вечір з Яніною Соколовою”, яка продовжує виходити на власному Youtube-каналі.

— Вчора підписала угоду на право трансляції. Маємо нового телевізійного партнера Вечер с Яниной Соколовой. Минулого року ми виходили на Телеканал ATR. Дякую, друзі за співпрацю. Окрім наших інтернет ресурсів, цього року проект антипропаганди російським фейкам можна побачити і на каналі Україна24 Дивіться “Вечір» щочетверга о 22.30.

З 2018 року програма Соколової виходила щотижня на платформі Youtube, за неї вона отримала дві срібні кнопки за кількість підписників.

Читайте також: Яніна Соколова назвала Бабурку в Запоріжжі бандитським районом

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

3

Калигула2020-01-17 11:09:58
Ее видеоролик на ютубе навевает какие-то смутные сомнения.
Доброзичливець2020-01-17 10:07:23
Какого хрена эту порохоботку вообще берут на каналы? Собиралась критиковать трейлеры к выходящим фильмам, и под это взяла у государства деньги, ток вот- Уже критикует? Или вернула государству деньги?
Микола питерский2020-01-16 16:42:52
Странная она какая-то.