USD: EUR:
... в Запорожье
Верховна Рада звільнила всю Центральну виборчу комісію

Верховна Рада звільнила всю Центральну виборчу комісію

Верховна Рада достроково звільнила всіх членів Центральної виборчої комісії, за проект постанови №2127 проголосував 341 депутат.

Проти голосував 41 депутат, утрималися 2 нардепи. Фракції “Європейська солідарність” і “Голос” не дали жодного голосу. 

Заступник голови комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Аліна Загоруйко повідомила, що комітет підтримав дострокове припинення повноважень усього складу ЦВК. 

Звільнили:

– Басалаєву Аллу Валентинівну,

– Бернацьку Наталію Іларіонівну,

– Вербенського Михайла Георгійовича,

– Діденка Олега Миколайовича,

– Євстігнєєва Андрія Сергійовича,

– Єфремову Ірину Олексіївну,

– Желтову Ольгу Миколаївну,

– Конопольського Олега Миколайовича,

– Кустову Світлану Миколаївну,

– Лотюк Ольгу Степанівну,

– Махніцьку Катерину Григорівну,

– Плукаря Віталія Володимировича,

– Радченка Євгенія Володимировича,

– Сліпачук Тетяну Володимирівну,

– Шипілова Леонтія Миколайовича,

– Юзькову Тетяну Леонідівну.

Загоруйко зазначила, що президент вбачав недостатню виваженість дій чинних членів ЦВК.

Читайте також: Рада прийняла закон про імпічмент

3

Профи2019-09-15 10:20:02
Директор КП «Автогосподарство» ЗОР, умисно здійснив ряд руйнівних кроків по руйнації підприємства і доведення його до банкрутства. Тільки за 2018 рік завдяки непрофесійним діям управління підприємством, Григор’єв Степан Микитович заліз у обласний бюджет на суму 1 млн.763 тисячі 600 гривень. отримавши шляхом зміни заходів до Програми розвитку та забезпечення функціонування КП «Автогосподарство» Запорізької обласної ради на 2018-2022 роки фінансову підтримку з бюджету області для забезпечення сталої діяльності підприємства ( погашення заборгованості перед контрагентами, сплати поточних зобов’язань щодо заробітної плати, податків та зборів, закупівлі запчастин, паливно-мастильних матеріалів, проведення поточного ремонту автотранспорту тощо).
Виктор2019-09-15 10:18:29
Правильно. Верните назад старого директора этого коммунального предприятия. Профессионала. При нем все выплачивалось вовремя и задолженности перед бюджетом не было.
Громада Запорожья2019-09-15 10:11:54
А куда смотрит Запорожский областной совет? Самардак куда ты смотришь. Куда смотрит постоянная комиссия облсовета? Гнать в шею нужно директора коммунального предприятия "Автохозяйство" Запорожского областного совета Григорьева. Специально доводит предприятие до банкротства. Ничего не делает, только штаны протирает. З пояснювальної записки голови постійної комісії обласної ради з питань бюджету С. Ткаченко до проекту рішення Запорізької обласної ради «Про звільнення від сплати чистого прибутку (доходу) КП «Автогосподарство» ЗОР, що підлягає сплаті до загального фонду обласного бюджету» записано, що за І квартал 2019 року КП «Автогосподарство» ЗОР отримано збитку у сумі 618,5 тис. грн, за І півріччя 2019 року – збиток становив 742,2 тис. грн. Согласно заключенному контракту Григорьев давно должен быть уволен с волчим билетом. Чому на підприємстві розрив між дохідною і видатковою частиною продовжує зростати і на виході підприємство не може платити зарплату співробітникам, покривати комунальні послуги і закуповувати необхідну кількість паливно-мастильних матеріалів? Такого вообще никогда не было в прошедшей деятельности предприятия. ГАНЬБА!