USD: EUR:
... в Запорожье
Василівка вийшла на зв'язок: як справи у місті

Василівка вийшла на зв'язок: як справи у місті

АКТУАЛЬНО: У зв’язку зі складною ситуацією та необхідністю перебування в укриттях із слабким інтернетом, читайте оперативні новини сайту в нашому телеграм-каналі: https://t.me/onenews_zp.

Наразі бої у місті Василівка скінчилися, про що розповів голова ЗОВА Олександр Старух. Нарешті стало відомо про стан населеного пункту.

Бої у Василівці закінчилися, нарешті вийшла на зв’язок місцева влада та поінформувала про стан справ. Серед наявних проблем:

  • нестача харчів
  • розбита лікарня.

У Василівці російські окупанти обстріляли лікарню: троє людей загинули, чотири отримали поранення, – ФОТО

Постраждало оновлене приймальне відділення, яке було збудовано в рамках програми Президента України “Велике будівництво”. Знищено нове сучасне обладнання. Тепер у пошкодженій лікарні медичні послуги не можуть надавати у повному обсязі. Наразі формується гуманітарний коридор, аби розпочати доставку харчових продуктів для Василівки і вивезти всіх охочих до Запоріжжя.


Читайте також:

У Бердянську окупанти захопили будівлю прокуратури та колонію: яка ситуація в місті зараз

Обстріли з «Градів», підрив мостів та стрільба по мирним людям: яка воєнна ситуація у Запорізькій області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Олег2022-03-03 16:04:10
Да и сейчас стреляют мать в подвале сидит,я и в Запорожье слышу земля тресется, точно не владеют инфо, ещё хотят коридор на Запорожье эвакуировать чтоб людей по дороге......
Костя2022-03-03 14:02:44
Ну он доповел про ситуацию на утро а щас уже вы в обед пишите
Светлана2022-03-03 13:27:08
Это все враньё . Ничего не закончилось !!! В 13-00, 3 марта очень сильно бомбили . Чудом успели добежать до укрытия. Вы вообще не владеете ситуацией . Бросили нашу Васильевку на произвол. Защищать Запорожье ценой наших жизней это жестоко . Мы никогда этого не простим .