USD: EUR:
... в Запорожье
В Заводському районі вантажний потяг зійшов з рейок, — ФОТО

В Заводському районі вантажний потяг зійшов з рейок, — ФОТО

У соціальній мережі розповіли, що вчора на вулиці Софійській, що у Заводському районі, сталася надзвичайна подія. Пізніше поліція прокоментувала випадок.

НП за участі вантажного потяга сталась вчора, 13 травня, близько 14.15. Під час перестановки колії вагони зійшли з рельсів. Постраждалих немає у результаті інциденту немає. Проводиться перевірка.

Деякі ЗМІ опублікували інформацію про аварію на залізничних коліях в районі станції Запоріжжя Ліве і розповіли, що даний вантаж нібито був відправлений до комбінату «Запоріжсталь».

У прес-службі заводу повідомили, що вантаж, який перевозив даний потяг, не має ніякого відношення до комбінату «Запоріжсталь» і не призначався для підприємства. Відомо, що в поїзді йшли вагони з вапняком, який має органічне походження і не несе додаткового навантаження на навколишнє середовище.

На «Запоріжсталі» повідомляють, що дана аварія жодним чином не позначилася на виробничому процесі підприємства. Комбінат працює в штатному режимі.

Очікуємо більш детальної інформації про обставини, причини та інші деталі того, що сталося, в прес-службі компанії «Укрзалізниця».

Читайте також: В Бердянському районі на узбіччі знайшли тіло людини з травмами, характерними для ДТП

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

3

Читатель2020-05-14 19:51:31
Олег прав: пора,пора ! Например, Львовский автобусный декоммунизировали как наследие тоталитарного злочинного режима. Оказывается, ЛАЗ душил свободолюбивых укров жёсткой трудовой дисциплиной, навязывал своим рабочим бесплатно квартиры и путёвки в санатории, а их детей отправлял, страшно сказать, в лагеря ! ! ! Пионерские, естественно.
Олег2020-05-14 16:09:47
Пора декоммунизировать железную дорогу? Или она сама ручкой “хозяйвам” помашет?
Вован2020-05-14 13:39:29
Надзвичайна подія!