USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі

У Запоріжжі "Зоря", не забивши двічі пенальті, впевнено обіграла "Львів"

На “Славутич-Арені” відбувся результативний матч 21-го туру УПЛ, в якому були і голи, і не забиті пенальті, і багато жовтих карток

Сьогодні, 4 березня, на запорізькій “Славутич-Арені” пройшов матч 21-го туру Української Прем’єр-ліги, в якому луганська “Зоря” приймала футбольний клуб “Львів”.

Після вчорашньої перемоги київського “Динамо” над “Колосом”, столичний клуб знову опинився на другому місці чемпіонату. Тому, щоб відновити придбані в минулому турі позиції в турнірній таблиці і обійти киян, підопічним Юрія Скрипника потрібно було брати три очки в матчі зі “Львовом”.

Здавалося, що коуч луганчан повністю тримав гру під контролем. І, хоча сьогодні Скрипник випустив далеко не ключовий склад в основі, команда непогано почала з перших хвилин зустрічі. Голкіпер “Зорі” Нікола Василь, якому сьогодні довірили останній рубіж, ще довго не вступав гру, так як м’яч був на половині гостей.

Однак пізніше львів’яни дали попрацювати і проявити себе 24-річному кіперу. Місцями гру можна було навіть назвати валідольною.

На перерву футболісти пішли з нічийним нульовим рахунком. Зате “Львів” заробив аж три жовті картки.

А ось другу половину господарі зустрічі почали дуже активно. І така активність принесла результат вже на 54-й хвилині матчу — Максим Луньов віддав передачу в центр штрафного майданчика “Львова”, де в той момент перебував Владислав Кабаєв. Влад прийняв м’яч і точно пробив по воротах — 1:0.

Подвоїти рахунок футболісти “Зорі” могли на 73-й хвилині. Після потрапляння м’яча в руку футболіста “Львова”, арбітр призначив пенальті. Його пробив Артем Громов, однак Богдан Сарнавський був на висоті. Голкіпер гостей вгадав, куди вдарить Громов, і без надмірних зусиль взяв м’яч.

Другий гол у ворота “Львова” забив, вийшовший на заміну Богдан Лєднєв. У гостей знову була “рука”, але в цей раз за межами штрафної. Богдан пробив метрів з 18-ти, і м’яч крізь стінку влетів у ворота — 2:0.

А на останніх хвилинах захисник “Львова”, стелившись у підкаті, знову зіграв рукою, і арбітр призначив другий пенальті. До м’яча підійшов один з головних страйкеров клубу — все той же Богдан Лєднєв. Однак і йому не вдалося переграти тезку — Богдан Сарнавський знову вгадав і взяв м’яч.

Після цього пенальті арбітр зустрічі дав фінальний свисток. 2:0 на користь “Зорі” і луганський клуб із Запоріжжя знову піднімається на друге місце чемпіонату, випереджаючи “Динамо”.

“Львів” сьогодні обійшов “Зорю” лише по сейвам та жовтим картками. До слова, рахунок по жовтим — 3:5 на користь львів’ян.

Фото: Андрій Варьоний

Відео з youtube-каналу FootballHub

Читайте також:

З Кичкаса в столичний район новобудов: вихованець запорізького футболу показав свою квартиру в Києві

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0