USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі за відмивання податків організаторка конвертаційного центру відбула уявний термін

У Запоріжжі за відмивання податків організаторка конвертаційного центру відбула уявний термін

У суді жінці винесли вирок у вигляді позбавлення волі строком на 3,5 роки, але через тривалість слідства термін порахували фактично відбутим

2 березня 2020 року Хортицький районний суд Запоріжжя виніс вирок жінці, яка організувала злочинне угруповання (ст. 28 КК України), що займається підробкою документів для реєстрації юр та фіз осіб (ст. 205 КК) з метою надання фіктивних послуг іншим юрособам для мінімізації податків та ухилення від них.

Слідством встановлено, що обвинувачена для здійснення протиправних діяльності привернула трьох раніше судимих ​​жителів Запоріжжя й раніше судиму мешканку Дніпра. Всі вони були засуджені за аналогічні злочини.

Дане злочинне угруповання в період з 2015 по 2016 роки, шляхом підробки документів та реєстрації підставних осіб, взяла під свій контроль низку юридичних осіб, за допомогою документів яких надавали незаконні послуги з відмивання грошей.

На період слідства жінці було обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту з умовою з’являтися до суду на першу вимогу та не спілкуватися з подільниками. Цей арешт і був включений в термін.

Хортицький райсуд призначив організаторкі конвертаційного центру 3,5 року в’язниці і включив перебування під домашнім арештом в загальний термін відбування покарання. Таким чином, після оголошення вироку, жінка залишилася на свободі.

“Вважати термін основного покарання у вигляді трьох років шести місяців позбавлення волі фактично відбутим”, — йдеться у вироку суду.


Читайте також:

Фірташ подасть в суд на Кабмін через запорізького заводу

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

2

Читач2020-03-15 00:22:24
Термін- УМОВНИЙ! А не- уявний.
Адвокат2020-03-14 21:58:37
Поделилась! И не выдала тех, кому безналичные казенные гривны переводила в наличные и сугубо личные доллары.