USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі в центральному матчі туру

У Запоріжжі в центральному матчі туру "Зоря" перемогла "Шахтар", — ВІДЕО

Матч відбувся при порожніх трибунах через введення загальнонаціонального карантину

Вчора, 15 березня, у Запоріжжі відбувся центральний матч туру другого етапу Української Прем’єр-ліги. На “Славутич-Арені” луганська “Зоря” приймала донецький “Шахтар”.

Цей матч очікували запоріжці і він обіцяв бути одним з численних за кількістю вболівальників, адже в гостях — гранд українського футболу, а господарі протягом усього сезону демонструють впевнену та динамічну гру, в результаті якої команда Віктора Скрипника займає єврокубкові місця в турнірній таблиці УПЛ.

Ось і недільний матч видався на славу. Вчора “Зоря” показала “Шахтарю”, що готова бути в числі лідерів українського футболу. Це виражалося у впевнених атаках господарів.

“Шахтар”, звичайно, теж проводив свої динамічні і гострі атаки, але із завершальним ударом вчора у “гірників” щось не склалося. До речі, у вчорашньому матчі капітанську пов’язку “Шахтаря” довірили вихованцю запорізького “Металурга” Сергію Кривцову.

Згідно зі статистикою матчу, у підопічних Луїша Каштру було на три атаки більше, ніж у футболістів “Зорі”. Однак удари в створ воріт — саме за луганською командою.

Один з таких ударів і приніс перемогу “Зорі”. На 83-й хвилині (8:03 в відеоогляді) після відскоку від кутового Богдан Михайличенко гарматним пострілом встромив м’яч в сітку воріт. 1:0.

Такий результат на табло залишився й після свистка арбітра. Плюс три очки, і “Зоря” знову піднімається на друге місце, але за кількістю очок ділить його з київським “Динамо”.

Відео “ТСН”

Читайте також:

Вихованець запорізького футболу переніс операцію

З Кичкаса у столичний район новобудов: вихованець запорізького футболу показав свою квартиру в Києві

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0