USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі викрили телефонних шахраїв з багатомільйонним обігом, — ФОТО

У Запоріжжі викрили телефонних шахраїв з багатомільйонним обігом, — ФОТО

Шахрайську схему організували троє жителів Запоріжжя, вона їм приносила близько трьох мільйонів гривень щотижня

У Запоріжжі правоохоронці викрили крупних шахраїв, які оббирали жителів Запоріжжя, а також Запорізької та Дніпропетровської областей. Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіціі України в Запорізькій області.

Схему організували троє жителів Запоріжжя у віці від 20 до 24 років. Вони в DarkNet скупили клієнтські бази банків, відкрили три офіси, замаскували їх під офіси з продажу вікон та балконів, та найняли близько сотні співробітників.

“Співробітники” шахрайського call-центру телефонували людям й представлялися співробітниками банку. Використовуючи психологічний вплив, шахраї виманювали у жертв номери карт, пін-коди та cvv-коди. Таким чином, отримуючи повний доступ до банківських рахунків. Щотижня вони обкрадали громадян на суму близько трьох мільйонів гривень.

Правоохоронці провели обшуки в офісах шахраїв, а також вилучили всю техніку і записи, що підтверджують їх протиправні дії.

” Справу кваліфіковано за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Всю вилучену техніку направлено на експертизу. Після отримання результатів усіх експертиз буде вирішено питання щодо оголошення підозри учасникам злочинної групи. Їм загрожує до 8 років ув’язнення”, — повідомили в нацполіціі.


Читайте також:

Власника мережі запорізьких ломбардів “Демос” затримали в Києві, — ВІДЕО

У Запоріжжі прямо в лікарняній палаті відбулося жорстоке вбивство: вбивця затриманий

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

1

василий2019-12-30 22:23:21
зашибись почитали!