USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі побудували будинок для багатодітної сім'ї

У Запоріжжі побудували будинок для багатодітної сім'ї

Сім’я Дмитрієвих з 2009 року виховала 18 дітей позбавлених батьківських прав та дітей-сиріт. Тепер у них власний великий будинок

Днями Олександр та Надія Дмитрієви, разом зі своїми десятьма прийомними дітьми, в’їхали в новий триповерховий будинок у селищі Тепличному. Про це повідомляє прес-служба запорізької мерії.

Цей будинок був побудований для їхньої багатодітній сім’ї, яка ще у 2009 році стала прийомною, а з 2015-го — дитячим будинком сімейного типу. За цей період Олександр та Надія виховали 18 прийомних дітей. На сьогоднішній день в родині 10 різновікових дітей.

Знаючі сім’ю Дмитрієвих люди, відгукуються про них, як про дбайливих, добрих людей, які створили відмінну сімейну атмосферу для всіх вихованців без винятку.

І от родина недавно в’їхала в новий триповерховий будинок на 510 кв.м з усією необхідною технікою, меблями й повністю обладнаний під умови проживання багатодітної сім’ї.

Він був побудований та обладнаний завдяки міській програмі та в більшій мірі за гроші міського бюджету.

— Для нас це велика подія. З самого початку ми стежили як зводиться будинок. Він відразу став для нас рідним. Хочемо подякувати за те, що цей проект вдалося реалізувати. Діти до сих пір не можуть повірити, що у них є таке прекрасне житло, — заявив голова сімейства — Олександр Дмитрієв.


Читайте також:

У минулому році більше запорожців одружилося, ніж розвелося

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь на «Перший Запорізький» в Instagram!

0