USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі на

У Запоріжжі на "Славутич-Арені" "Зоря" розгромила "Ворсклу", — ВІДЕО

Вболівальникам на трибунах сьогодні не було нудно — їм довелось побачити чотири голи

Сьогодні, 26 жовтня, в рамках 12-го туру Української Прем’єр-Ліги на “Славутич-Арені” луганська “Зоря” приймала полтавську “Ворсклу”. Матч завершився розгромною поразкою полтавчан — 4: 0.

Всього лише кілька перших хвилин матчу на полі була більш-менш рівна гра. Потім господарі зустрічі стали демонструвати явну перевагу.

Вже на 16-й хвилині, після передачі Богдана Лєднєва, рахунок в матчі відкрив Назарій Русин ефектним ударом в “дев’ятку”.

Другий м’яч луганчани забили, як то кажуть, в роздягальню. На доданій хвилині першого тайму в штрафну увірвався Богдан Михайличенко, але він був зупинений з порушенням, відтягнутим у захист нападаючим “Ворскли” Денисом Васіним. Арбітр дав жовту картку Васіну, та призначив пенальті.

Для реалізації одинадцятиметрових у Віктора Скрипника (гол.тренер “Зорі”) є страйкер Владлен Юрченко. Не підвів він і цього разу, перегравши кіпера гостей, по подвоїв рахунок в матчі.

У другому таймі господарі й взагалі заволоділи ситуацією на полі. “Мужики” розігрували комбінації, проводили атаки, та не давали нічого зробити команді суперника.

На 61-й хвилині той же Лєднєв віддає передачу на Влада Кабаєва, який вривається до штрафної з лівого флангу, й форвард сильним ударом в ближній від воротаря кут робить рахунок 3: 0.

Але після двох ассистів Богдан Лєднєв поліпшив свої показники в сьогоднішньому матчем — він забив четвертий гол, зробивши рахунок у матчі розгромним. На 77-й хвилині зустрічі Лєднєв самостійно впорався з захистом полтавчан, і потужним ударом відправив м’яч у ворота — 4: 0.

Статистика зустрічі — приголомшлива для вболівальників “Зорі”, та гнітюча для фанів “Ворскли”. Полтавським футболістам за 90+ хвилин матчу не вдалося виконати жодного удару в площину воріт.

До речі, після матчу фани “Ворскли”, що приїхали до Запоріжжя, покликали до себе команду і тренерський штаб, та пред’являли претензії.

Короткий огляд цього неймовірного матчу:


Читайте також:

Квитки на матч збірної України у Запоріжжі — вже в продажу

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0