USD: EUR:
... в Запорожье
Карантин: в Запоріжжі та області масово закривають дитсадки та школи

Карантин: в Запоріжжі та області масово закривають дитсадки та школи

Запорізьку область охоплює хвиля захворювань — в дитсадках відсутні по 7% дітей, а в школах — більше 8%

Як повідомили в прес-службі Запорізької обласної лабораторного центру МОЗ, на території області цього тижня в шкільних і дошкільних установах зросла кількість відсутніх. У школах відсутні 8,4% дітей (через ГРВІ — 6,3%), а в дитсадках — 7%.

У зв’язку з цим, в школах Запоріжжя та області призупинили заняття.

Через високий рівень захворюваності серед дітей в Бердянську були закриті на карантин до 31 січня всі школи і дитячі сади.

Крім цього, повністю припинені заняття дітей ще в 4-х школах області — Тимошівська ЗОШ Михайлівського району, Молочанська ЗОШ № 1 Токмацького району, Новоолексіївський НВК Приморського району та Владівська ЗОШ Чернігівського району .

Також за наказами керівників територіальних відділів освіти (31 наказ) частково призупинено навчальний процес в 51 класі 27-ми шкіл Запоріжжя та області. Серед них — 23 навчальних заклади у Запоріжжі, а також школи Василівського, Вільнянського, Запорізького та Чернігівського районів.

Призупинили заняття і в семи дошкільних установах області (закрили вісім груп). Шість груп знаходяться в різних садочках Запоріжжя (№ 14, №244, №282, №235, №286 і №229), ще одна група — в дитячому саду Хмельницького НВК Чернігівського району.


Читайте також:

Лаванда, Богиня, Рікард і Таран: якими іменами називали дітей у Запоріжжі

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0