USD: EUR:
... в Запорожье
До Запорізької області прибула нова партія ворожих сил: кавказці та «вагнерівці»

До Запорізької області прибула нова партія ворожих сил: кавказці та «вагнерівці»

Минулого тижня на тимчасово окуповані території Запорізької області приїхала чергова партія російських військових. Для того, щоб розселити новоприбулих у Мелітополі з гуртожитку виселили переселенців.

Про це під час телемарафону заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, до Токмака заїхали кавказці, а до Кирилівки — «вагнерівці».

«Як слідство ми бачимо посилення фільтраційних заходів та заходів, за допомогою яких вони стежать за нашими мешканцями. Ми бачимо, що вкотре посилилася паспортизація. Це не лише примусова паспортизація, коли відбирають документи та ідентифікують наших мешканців. Таким чином вони хочуть зробити перепис усіх мешканців на тимчасово окупованих територіях та приєднати їх до свого злочину», — сказав Іван Федоров.

Також посилилися обшуки та огляд мешканців у Мелітополі та Токмаку. На блокпості в Токмаку заборонили мешканцям в’їжджати до міста без російського паспорта чи без подання заяв на ці паспорти. Почастішали обшуки – окупанти перевіряють житло та зупиняють людей прямо на вулицях. Російські загарбники роблять все, щоб залякати та зламати мешканців.

Дозвіл на переміщення людей й обмеження маршрутів: в Запорізькій області загарбники посилюють тиск на місцеве населення


Читайте також:

Погрожують виселенням та конфіскацією майна: у Запорізькій області російські окупанти продовжують примусову паспортизацію населення.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0