USD: EUR:
... в Запорожье
На Запоріжжя поставляли спирт через

На Запоріжжя поставляли спирт через "Нову пошту", — ВІДЕО

В одному із сіл області виявили велику поставку спирту через поштово-кур’єрську службу

У селі Балки Василівського району представники громадської організації разом з поліцією виявили та зупинили велику поставку спирту. Відео затримання партії нелегального алкоголю опублікували в Youtube.

Відомо, що партію спирту у відділенні “Нової пошти” отримали чоловік, житель Енергодара та жінка з Дніпрорудного. Коробки з алкоголем вони завантажили в пікап.

Поліцейські при понятих провели огляд авто й затримали поставку.

У прес-службі “Нової пошти” так прокоментували цей інцидент: “За правилами компанії «Нова Пошта», клієнти не мають права відправляти етиловий спирт. Згідно з Публічним договором, розміщеним на офіційному сайті компанії, «Нова Пошта» не зобов’язана здійснювати перевірку змісту відправлення і відповідності упаковки особливостям відправлення, вимогам чинного законодавства і державним стандартам. Беручи посилки для відправки, оператори в відділеннях «Нова Пошта» діють в рамках чинного законодавства України. Згідно ч. 2 ст. 917 Цивільного кодексу України відправник повинен пред’явити у встановлений строк вантаж, який підлягає перевезенню, в належній тарі та (або) упаковці; вантаж має бути також замаркований відповідно до встановлених вимог. Перевізник має право відмовитися від прийняття вантажу, що поданий у тарі та (або) упаковці, які не відповідають встановленим вимогам, а також у разі відсутності або неналежного маркування вантажу (ч. 3 ст. 917 ЦКУ). Якщо ми бачимо підозрілі вантажі, відразу повідомляємо в компетентні органи. Нам важливо, щоб наші клієнти і співробітники були в безпеці”.


Читайте також:

У Запоріжжі за обласною лікарнею знайшли джерело неприємного запаху, — ВІДЕО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

3

Александр2019-12-10 11:33:47
Минуточку... что значит "нелегального алкоголя"? КТО это решил, что этиловый спирт, купленный официально у поставщика, ОПТОВОГО поставщика, т.е. с завода, является алкоголем. Погуглите "применение этилового спирта в промышленности". 1. Прямое использование в качестве топлива. 2. В качестве растворителя. 3. Синтез органических соединений. производство синтетических моющих средств, парфюмерии и косметики; На каком основании задержали? Всё законно. Человек перевёл деньги, ему выслали спирт, причём Новая почта приняла коробки к перевозке! Задержание должно производиться на основании заявления о нарушении чего-то. Заявление должно быть от какого-то гражданина! Оно было??? Вряд ли. Новые полицейские, жаль, что вы меня не задержали со спиртом, я тоже покупал партии до 250 литров, законно, с документами и паспортом спирта. Для собственных нужд!!! Есть такой орган: СУД. Вот там можно потребовать возмещение моральной компенсации от этих активистов "по-вызову" и полицейских за незаконное задержание и незнание законов страны.
Бро2019-12-09 18:32:26
Оружие, наркотики все оплачено
Олег2019-12-09 08:21:58
А чего это спирт нельзя отправлять и получать? Он не ворованный, честно оплаченный. "Не надо ломиться в открытые двери!"