USD: EUR:
... в Запорожье
У запорізькій поліції відзначили волонтерів та благодійників, які допомагають відомству, — ФОТО

У запорізькій поліції відзначили волонтерів та благодійників, які допомагають відомству, — ФОТО

Як виявилося, навіть правоохоронні органи в рішенні багатьох проблем спираються на допомогу благодійників

Вчора, 6 березня, в Запорізькому обласному управлінні поліції відбулося нагородження підприємців міста, які надали допомогу в вирішенні питань соціально-побутових умов проходження служби поліцейськими.

Керівник Запорізької профспілкової організації співробітників поліції Віктор Нестеренко вручив листи-подяки молодим підприємцям Данилу Спиці та Юлії Виноградовій, які відгукнулися на прохання про допомогу, й допомогли з придбанням будматеріалів для ремонту однієї з установ ГУНП.

А, в зв’язку з тим, що нагородження відбулося напередодні 8 березня, глава профспілки від імені чоловічої половини співробітників поліції привітав Юлію з наступаючим Міжнародним жіночим днем ​​і вручив квіти.

Як поділився Віктор Нестеренко, співробітники поліції часто потребують допомоги ззовні. На жаль, держава не може в повному обсязі забезпечити правоохоронцям належні умови роботи, а особливо складно, коли доводиться знаходити кошти на лікування співробітників, які постраждали під час виконання своїх обов’язків. Тоді на допомогу приходять волонтери та благодійники.

— Особливої ​​багато потребуємо допомоги для забезпечення служби в Операції об’єднаних сил (ООС/АТО). Один раз в два-три місяці наші співробітники відправляються в зону бойових дій. А коли вони тільки почалися, і наша держава не була готова до війни, тільки завдяки допомозі волонтерів, заводів та підприємців, наші бійці мали повне обмундирування, — зазначив Віктор Нестеренко.

Нагороджені підприємці підписали з профспілкою договір про благодійну допомогу та пообіцяли, що й надалі будуть допомагати правоохоронним органам.


Читайте також:

У Запорізькій області запрацюють офіцери об’єднаних територіальних громад, — ФОТО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

0