USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області перекрили трасу: аграрії вимагають призупинити продаж землі, — ФОТО

У Запорізькій області перекрили трасу: аграрії вимагають призупинити продаж землі, — ФОТО

У Мелітопольському районі люди перекрили рух на трасі Харків — Сімферополь, вийшовши з плакатами проти ринку землі

Сьогодні, 11 листопада, неподалік села Новобогданівка, аграрії перекрили трасу державного значення Харків — Сімферополь. Про це повідомляє “Радіо.Свобода”.

Близько 300 осіб, серед яких фермери та співробітники сільськогосподарських підприємств протестують проти відкриття ринку землі.

“Не дамо продати землю!”, “На своїй землі кріпаками не будемо!” — ці та інші написи на плакатах людей, які обмежили рух на жвавій трасі.

Голова Запорізької обласної організації “Аграрний союз України” та директор “Агрофірми Ольвія” Анатолій Тиховод заявив, що на сьогоднішній день існує величезна корупція в Держгеокадастрі та інших державних органах, через яку продаж землі буде тільки згубною для жителів села. З його слів, відкривати ринок землі можна лише після повного наведення порядку в країні.

— Поки Україна не переможе на Сході, поки Україна не переможе корупцію, поки Україна не відшліфує все законодавство, надавати право купівлі земельних ділянок пайовиків має право тільки громада або сільська рада для того, щоб не порушувати стале землекористування, — заявив Тиховод.

Аналогічні акції проти продажу землі заплановані сьогодні й в інших областях України.


Читайте також:

Під Запоріжжям селяни перекрили трасу, — ФОТО, ВІДЕО

У Запоріжжі підліток їхав «зайцем» на бампері маршрутки, — ВІДЕО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

2

ЦеЭуропа2019-11-12 19:06:26
МВФ все-равно чем-то долги отдавать нужно будет. Да и Европа с США не мало вкладывались в Украину последние пять лет.
Мимоходом2019-11-11 20:32:24
Это которые за копейки арендуют паи у селян и очень боятся конкуренции. А особенно, если селяне узнают настоящую цену своей земли! Вот эти упыри и бастуют! К сожалению, государство мне не выделило земли. Но если бы у меня была земля, то я за полную свободу купли - продажи!