USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області пасажир не дав маршрутнику себе обдурити, заощадив і поповнив бюджет

У Запорізькій області пасажир не дав маршрутнику себе обдурити, заощадив і поповнив бюджет

Житель Приморську, повертаючись додому з Мелітополя відмовився платити водієві маршрутки та купив квитки у касі

Сьогодні, 14 січня, житель Приморську Даня Нечаєв, повертаючись з Мелітополя, купив квиток на маршрутку та на багаж у касі автовокзалу, заощадивши при цьому власні гроші і не давши піти їм “повз касу”. Про це молода людина написала в групі “Я люблю Приморськ” на Facebook.

Як виявилося, чоловік купив квиток на маршрутку в касі, чим викликав невдоволення водія. Маршрутчик присікався до нібито великого рюкзаку пасажира, і заявив, що той повинен сплатити 20 грн за багаж. При цьому водій прямим текстом сказав, що в касі ніхто квиток на багаж не продасть.

Але пасажир його не послухав і пішов до каси, де придбав квиток на багаж за 4,70 грн. І це при тому, що пасажирський квиток йому також обійшовся дешевше через касу, ніж якби він заплатив безпосередньо водієві.

Своїм прикладом і повідомленням в групі Даня Нечаєв закликав усіх також економити власний бюджет і наповнювати таким чином бюджет області.

“У підсумку: багажний квиток в касі 4,70 проти 20. А сам квиток 57,80 проти 80 у водії. Оплата в касу — це безпека вашої поїздки та наповнення бюджету обласного і, як виявилося, економія сімейного”, — написав молодий чоловік в повідомленні і на доказ прикріпив фото квитків.

Bilet-na-marshrutku


Читайте також:

Одну з найпопулярніших служб доставки суші в Запоріжжі закрили після отруєння клієнтів

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

4

Рас2021-04-29 19:59:31
Да хули вы пиздити про водил не нравитьшся шуруйте пешком... Не хуй Обсирать водителей
Нааи2021-04-29 19:45:04
Пидор ваш ... Багажист
Елена2020-01-16 11:15:50
Согласна, обнаглели в край и водители маршруток и работники вокзала. Они в сговоре дерут за билет в три шкуры, а потом делятся. Это точно, пора ставить в стойло.
Геннадиц2020-01-16 10:44:01
Лично я всегда покупаю билет. Эти уроды маршрутчики мало того что ставят лишний ряд кресел что бы увеличить количество пассажиров жертвуя комфортом людей, так ещё и деньги плати им в руки. "Таксисты" на своих ржавых корытах ничем не лучше, и тех и других уже давно пора поставить в стойло!