USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області шахраї викрали цілу вантажівку олії

У Запорізькій області шахраї викрали цілу вантажівку олії

Зловмисники діяли під виглядом надання послуг з вантажоперевезень

У червні цього року з ОЖК “Південний” в Мелітополі викрали 20 тонн соняшникової олії на суму близько 1,7 млн.грн. Про це повідомляє “РИА-Мелітополь”.

Як виявилося, полтавська фірма придбала соняшникову олію у мелітопольського олієжиркомбінату, та для транспортування продукції найняла вантажівку DAF. Після завантаження у Мелітополі, зв’язок з водієм вантажівки обірвалася. Керівництво фірми звернулося до поліції.

Пізніше з’ясувалося, що шахраї ретельно спланували операцію. Вони не лише підробили документи на водія транспортного засобу, а й замінили номери на вантажівці, а також підробили інші документи на авто, в тому числі й страховку.

Правоохоронцям, за допомогою даних, наданих мобільним оператором, вдалося частково відстежити маршрут вантажівки з викраденою олією. Як виявилося, з Мелітополя вантажівка відправився спершу до Бердянська, а потім до Кіровоградської області.

Вичислити й затримати організатора шахрайської схеми вдалося полтавським правоохоронцям, а ось судити його можуть в Мелітополі — за місцем скоєння злочину.

Зараз очікується рішення апеляційного суду, який визначить територіальну підсудність.


Читайте також:

У Мелітополі двоє зловмисників з другого разу викрали авто

0