USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій лікарні встановили новий цифровий рентген-апарат, — ФОТО

У Запорізькій лікарні встановили новий цифровий рентген-апарат, — ФОТО

Сучасний апарат несе набагато менше опромінення, ніж старе обладнання

У Запорізькій міській лікарні № 7, що розташована по вулиці Привокзальній в Комунарському районі міста, встановили новий рентген-апарат на три робочих місця. Про це повідомляється на сайті мерії.

7-я лікарня обслуговує близько 37 тисяч жителів Південного мікрорайону, а також вимушених переселенців з модульного містечка.

Тепер пацієнти терапевтичного та хірургічного відділень можуть пройти більш якісне обстеження, при цьому отримавши мінімальне опромінення.

Серед основних характеристик нового діагностичного обладнання — легкість в експлуатації, швидкість проведення обстеження, зниження дози променевого навантаження і комфорт пацієнта, а також висока якість одержуваного зображення та відповідно висновку. Як стверджують фахівці, новий апарат дозволяє розширити види рентгенологічних обстежень.

Потрапити на діагностику можна за направленням вузького фахівця в поліклініці, сімейного лікаря або спеціаліста, який веде пацієнта в стаціонарі.


Читайте також:

До Запоріжжя прибуде сучасне медичне обладнання з Японії

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

1

Пациент2019-12-05 23:14:45
Неужели Советский аппарат сломался? Неужели для больных? Обследовать будут бесплатно? Я такое только в ветклинике видел. Но дорого!