USD: EUR:
... в Запорожье
У запорізькому парку «Дубовий гай» знову гине риба - ВІДЕО

У запорізькому парку «Дубовий гай» знову гине риба - ВІДЕО

У центральному парку культури і відпочинку «Дубовий Гай» помітили мор риби в першому озері. Очевидці стверджують про те, що в парку стоїть моторошний запах через масовий мор риби.

Користувачі соціальних мереж впевнені, що через забруднення водойми поступово зникає риба. На березі зняли мертву рибу і виклали відеоролик в паблік «It’s ZP».

Автор ролика занепокоєн кількістю риби, що загинула, а також зникненням качок і лебедів, які раніше були постійними мешканцями озера в Дубовці.

– Новий план з благоустрою «Дубового гаю» це, звичайно, чудово, але хотілося б, щоб до цього дожили рибки, черепашки і всі інші водні гади, тому що те, що зараз відбувається в «Дубовці» в озері, говорить про те, що вони не проживуть і дня. Страшний сморід каналізації і риба, плаваюча черевом догори, -зазначила в соціальній мережі запоріжанка Анастасія Ткач, яка також днем ​​раніше поділилася в Facebook фотографіями екокатастрофи в парку.

Адміністрація комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай»» поки ніяк не коментує ситуацію.

0