USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькому облавтодорі змінять керівника

У Запорізькому облавтодорі змінять керівника

У Службі автомобільних доріг України очікуються кардинальні зміни

Вчора, 15 листопада, в Кабміні назвали переможця конкурсу на посаду голови Державного агентства автомобільних доріг України. Ним став Олександр Курбаков. Про це повідомляє прес-служба уряду.

Після свого представлення прем’єром, Курбаков назвав першочергові кроки, які він зробить на посаді керівника Укравтодору. Кубрак заявив про повне оновлення керівного складу служб автомобільних доріг в областях, а також керівництва ДАК «Автомобільні дороги України».

Таким чином, нинішньому главі запорізького облавтодору Андрію Івку залишилося зовсім недовго керувати підрозділом у Запоріжжі. Наскільки буде ефективною заміна, і чи позначиться вона на будівництві запорізьких мостів, стане відомо трохи пізніше.


Читайте також:

Код міста: як в Запоріжжі еволюціонувала реклама, — ФОТО

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

1

Арсений2019-11-16 15:31:45
Очень возможно, что на Службу пойдут большие бюджетные средства под строительство мосто. А Ивко, как-бы не совсем их "кадра". Поэтому и забегались со сменой руководства. Аналогичное положение и со всеми другими областями. Специалистов, с опытом работы, поменяют на податливое малолетнее быдло, как и сегодняшний "предводитель" в Укравтодоре.